Vi ska klara av’et!

Nu går jobbet med certifieringen in i ett intensivt slutskede. Målet är fortfarande att kunna lämna kaj i slutet av augusti. Det är mycket som måste fixas och lite tid kvar, men visst måste det gå!?

I går, 8 juni, hade vi styrelsemöte för att kolla vad som är kvar. Det finns en diger lista från Transportstyrelsen med saker att pricka av. En del har vi redan gjort, andra är enkla att göra. Ytterligare andra är komplicerade eller kräver snabba svar från en annan part, vilket givetvis är knepigt med semestrarna i antågande.

Vi har gjort en att göra-lista och hoppas att några av vinterns trogna volontärerna ska vara hemma i sommar och kunna hjälpa till.

Till de mer handgripliga delarna hör att serva nödstyrningen (gärna veckan före midsommar, kräver några som kan lyfta tillsammans) och mäta tankar (gjordes i går). Till de mer komplicerade hör alla certifikat och serviceböcker för olika maskiner och elektroniska enheter som måste till. Där gör vår befälhavare Hasse ett kanonjobb!

Sommarvolontärer

Ni som har varit med under vintern och ”kan” fartyget: Hör gärna av er till Anders W för att kolla vilka tider det är folk ombord som har koll på det som måste göras.

SE_5953237_3745932133367247291_n

Bilden: I går mätte vi tank tre, här är utrymmet mellan tank och skrov.

Annons

Författare: annagable

Författare, lektör och språkkonsult som älskar att delta i olika äventyr även i verkliga livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: