Dags för kajkörning!

Nu på fredag, lördag och söndag (26-28 maj) är det dags för årets första kajkörning. Varmt välkomna mellan 11 och 16 då ni kan besöka maskin- och pannrum och se världens största sjöångmaskin i arbete.

Passa på att prata med volontärbesättningen som kör och även har hand om ”dörrhålet” (vi kan tyvärr inte släppa ner hur många som helst på en gång i maskin, eftersom det är många rörliga delar, men det finns mycket intressant som vi kan berätta redan innan ni går ner).

Fotvänliga skor är att rekommendera. Detta gäller även när ni går med museets duktiga guider i de övriga utrymmena eller rör er på däck. Det går också att sitta en stund på akterdäck och njuta av miljön och kanske ta en fika.

SE_581874228_9156440760923992853_n

Annons

Författare: annagable

Författare, lektör och språkkonsult som älskar att delta i olika äventyr även i verkliga livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: